Monday, November 19, 2012

Kedai Emas Online GSR

salam lama dah tak update blog ni... hari ni saya nk update mengenai website baru gsr.... sebuah kedai emas online terbesar dengan tambahan produk produk baru barang kemas dengan degin degin terkini pada harga lebih murah dan tanpa upah.GSR memaparkan barang kemas dengan rekaan terkini lagi kontemporari seperti rantai tangan emas 916, rantai leher, cincin emas 916GSR sebagai platform kedai emas online juga membuka peluang kepada sesiapa yang ingin menjadi wakil penjual nya tidak kira dari seluruh malaysia atau indonesia, brunei ataupun singapura.


pakej penjual yang menawarkan website online bagi memudahkan pembelian barang kemas ini secara online melalui shopping cart dan peralatan sebagai penjual yang lain seperti jaket, buku resit, flyers , namecard dan juga latihan intensif bagi memantapkan diri anda untuk bergelar usahawan emas dan perak yang bagus untuk masa depan.


pada yang berminat untuk mendaftar sebagai wakil penjual boleh terus hubungi kami di talian 0123441144 atau boleh daftar percuma dahulu di sini

  www.gsr2u.com.my

untuk melihat lebih banyak produk produk gsr dan barang kemas design terkini pada harga yang lebih murah dengan upah percuma !!


No comments:

Post a Comment

Berita Semasa