Dari Kedai Emas Online GSR kpd Customer

salam semua, hari ini 19 april 2013 jumaat. semoga semua berada dalam keadaan sihat dan cargas untuk memulakan hari yang indah ini.

Harga Emas Semasa Hari ini masih lagi berlegar-legar di sekitar 1390-1400/oz jadi ia masih menten berada di paras harga emas terendah untuk beberapa tahun kebelakangan ini.

saya harap anda sudah memulakan langkah sekarang dengan mula menyimpan emas. sekurang-kurangnya goldbar 1 gram atau cincin 1 gram atau pun loket 1 gram emas 916 ataupun emas 999. apa apa brand pun tak kisah baik gcp, gsr, public gold, sinargold, hanagold dan lain lain. kerana mereka produce dan jual emas tulen 999 dan 916.  Ya Emas tulen. bukan Emas sadur. ok.

ok la hari ini saya nk post mengenai barang barang kemas 916 dan 999 yang dah selamat sampai kepada customer-customer yang order dari shopping cart gsr atau dengan nama lain nya kedai emas online gsr.


korang yang selalu masuk kedai emas online gsr, x kira la siapa siapa punya pun, mesti korang biasa dengan shopping cart macam ni kan ?? betul tak ?

saya dapat banyak pertanyaan baik dari email, sms, whatsapp dan call. mereka bertanya betul ke emas ni cik shah ? emas 916 emas 999 ni ? boleh dapat ke kalau order kt sini ?

jadi setelah banyak kali saya selalu menjawab soalan yang sama. jadi saya terfikir untuk buat satu post mengenai ini. berikut adalah beberapa gambar dari customer gsr yang berjaya dapat kan emas pada harga tanpa upah dan jauh lebih murah dari kedai emas terdekat.


di atas adalah tempahan yang dibuat seorang customer dari luar negara. London United Kingdom


di atas adalah antara cincin heart ring yang diterima customer gsr. 


di atas adalah 2 bentuk cincin emas belah rotan diterima di terengganu


gambar di atas pula adalah daripada seorang customer dari sabah


goldbar 1 gram gsr di atas adalah dari seorang customer dari johor


last but not least rantai tangan emas 999 dan cincin di atas adalah dari seorang customer dari hamilton, New Zealand.


ok dah cukup la tuh... kalu ada yang masih ragu-ragu boleh la tanya pakcik google. ok sekian dulu untuk hari jumaat yang mulia ini. nanti kita sambung lain.

pada yang nak melawati kedai emas online gsr untuk cuci cuci mata sempena harga emas hari ini yang sangat murah boleh terus website mereka


sebarang pertanyaan boleh la sms/whatsapp saya terus di 0123441144 shahdinar. saya cuba membantu yang mana termampu.





No comments

Powered by Blogger.