Harga Emas Malaysia 916 dan 999 Hari Ini

Info Mengenai Emas Di Malaysia. Sebarang Pertanyaan, anda sila whatsapp ke 01592013716 shahdinar.

Lebur dalam saham ? Cer belajar dulu...

Dah banyak kali kena tipu borong bisnes china ? Hah Baca ni !!

Beli Emas Tersontot ? Tambah la ilmu lagi... tak rugi pun pelaburan ilmu ni...

Ini pastinya kunci Rezeki. Ia takkan pernah tersalah alamat

Harga Emas jatuh lagi Hari ini 16 April 2013

Harga Emas Hari Ini 16 april 2013...

salam semua, saya percaya minggu ini yang mana malaysia semakin merasai bahang bahang pilihanraya umum ke 13 ini , sangat ramai orang mencari info terkini tentang harga emas semasa terkini untuk di compare kan di kedai kedai emas luar sana.

sebagai contoh semalam ada kawan pergi kedai emas mereka masih meletakkan harga emas base seperti ini

harga kedai emas

dan hari ini 16 april 2013  pula saya dapat update dari seorang teman kedai emas letak harga emas 916 pada harga  rm165/gram manakala rm175/gram bagi emas 999. dan ia belum termasuk kos upah. Harga di kedai emas mahal sedikit kerana mereka menyediakan satu platform di mana pelanggan boleh menempa emas mengikut citarasa ekslusif setiap pelanggan.



tapi pada yang mencari emas fizikal untuk dibeli secara online bagi mengikut harga pasaran semasa...sekarang

rantai gajah

dengan design yang agak terhad seperti rantai tangan pasir padu, rantai tangan gajah padu, rantai leher gajah padu, rantai tangan melur emas 916 anda boleh mendapatkannya pada harga serendah rm149/gram dengan siap penghantaran dibuat. !!!

manakala emas 999 boleh didapati pada harga rm152/gram siap semua.

contoh : rantai tangan pasir padu 20gram / rantai tangan gajah padu 20gram anda boleh dapati dengan harga kurang dr rm3000.... dimana sebelum ini harganya mencecah rm4000....

ya percayalah !!! inilah kelebihan berniaga dan membeli emas fizikal secara online. kerana kedai emas online akan update harga emas semasa mengikut harga emas terkini dunia.

jadi walaupun designnya standard sahaja. tapi anda boleh mengambil peluang ini untuk merebut emas emas ini pada harga terbaik sekarang untuk masa depan.

5 Komentar untuk "Harga Emas jatuh lagi Hari ini 16 April 2013"

dimana nak beli emas fizikal secara online yang murah tu?

fida... sila sms/whatsapp saya 01592013716

Salam .. setelah bayaran dibuat..bagaimana jaminannya barang kemas sampai ke kami dengan selamat...?

Salam adda ada runner yg akan hantarkan pd adda dimana shj... atau detail transaction ctc saya 01592013716 sms/whatsapp

Salam adda ada runner yg akan hantarkan pd adda dimana shj... atau detail transaction ctc saya 01592013716 sms/whatsapp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berita Semasa