Harga Emas Malaysia 916 dan 999 Hari Ini

Info Mengenai Emas Di Malaysia. Sebarang Pertanyaan, anda sila whatsapp ke 01592013716 shahdinar.

Lebur dalam saham ? Cer belajar dulu...

Dah banyak kali kena tipu borong bisnes china ? Hah Baca ni !!

Beli Emas Tersontot ? Tambah la ilmu lagi... tak rugi pun pelaburan ilmu ni...

Ini pastinya kunci Rezeki. Ia takkan pernah tersalah alamat

PRU 2013 : Semakan Daftar Pemilih 2013

Pilihan Raya Umum ke 13 atau singkatannya PRU 13 di tahun 2013 Di Malaysia kini hangat di perkatakan.

salam semua disamping menyampaikan kesedaran mengenai emas dan perak kepada rakyat malaysia. saya ingin mengambil kesempatan ini untuk berkongsi satu dari kewajipan rakyat malaysia menjelang pru 13 yang di jangka di adakan mungkin pada akhir bulan april ini atau awal bulan mei 2013 depan.

kepada yang belum menyemak status mengundi , korang boleh la cek status korang sebagai pengundi ni layak ke idok ke...

admin doh cek doh... alhamdulillah tahun ni layak mengundi :) daftar pemilih telah di sahkan

status mengundi pru 13

jadi korang yang nak cek status mengundi boleh terus ke link ni

Status Daftar Pemilih 2013 

masukkan nombor ic korang dan klik button SEMAK

korang kuar result apa ??? sah ke tak sah ???




moh ramai ramai kita turun mengundi. setiap satu undi dari kita akan mempengaruhi Keputusan pilihanraya PRU 13 ini samada kita dapat kerajaan baru ataupun kita dapat kerajaan lama yang diberi nafas baru...





0 Komentar untuk "PRU 2013 : Semakan Daftar Pemilih 2013"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berita Semasa