Cara Gandakan Duit BR1M 3.0

Cara Gandakan Duit BR1M 3.0


br1m



salam semua, di hari jumaat ini saya nak share kan cara bagaimana anda boleh gandakan duit BR1M 3.0 sebelum datangnya BR1M 4.0 akan datang...

maknanya ia akan ambil masa setahun insyaAllah itupun jika ada lagi la kannn...

ok mengikut trend perbelanjaan kebiasaan dari tinjauan tidak rasmi di lakukan ramai antara kita akan belanja kan duit BR1m 3.0 itu ke arah yang boleh di kategorikan sebagai belanja hangus. mungkin ramai juga yang simpan kan, jadi ia satu tindakan yang bijak juga disitu.


belanja hangus ni kira macam belanja beli sesuatu yang duit itu  habis disitu je, xleh nak buat pusing-pusing. contoh membeli pakaian, buat duit minyak, belanja makan luar dan lain2. bukan tak boleh nak belanja
macam tu... boleh jer... cuma nya untuk kali ini, cuba anda tahan dulu duit tu dari melakukan belanja hangus.


anda cuba pula cara ini  2 Cara.(contoh yer) :

Cara 1. 

Duit BR1M 3.0 samada sebanyak rm650 atau rm 450 atau rm300 itu dijadikan modal untuk menjadi penjual emas.

kiraan : katakan jadi penjual emas memerlukan modal RM1000.

jadi modal anda RM650 + 350( tarik sedikit duit simpanan )

anda akan jadi penjual emas yang sah. dan anda akan diberikan sebuah kedai emas online dengan macam-macam barang kemas tulen. anda hanya promosikan sahaja kedai emas anda tu. pengurusan stok dan penghantaran syarikat uruskan.

ok. anda akan diberi training , support group fb semua. untuk membangunkan cara pemikiran sebagai trader.


katakan  anda dapat jual goldbar 1 gram 4pcs sebulan ( sebagai menggalakkan kempen simpan emas jangka panjang )

setahun anda boleh jual sekitar 40 ke 48 keping.

sekeping anda akan untung rm13 to rm20. katakan rm15 purata.

jadi rm15x40keping = RM600...


JADI PADA PEMBERIAN BR1M 4.0 NANTI  anda akan ada RM600 untung dari sini +  Penjual Emas ( Seumur Hidup)  + BR1M4.0 ( jika ada ) Jika takde... anda buat la lagi seround BR1m 5.0 anda sendiri kan... 

itu kalau orang beli goldbar 1 gram jek ,  Di kedai emas online anda... ada mcm2 rantai tangan rantai leher, cincin belah rotan, goldbar 10 gram, goldbar 5 gram... sudah tentulah untungnya lebihh banyak !!


( mengikut pengalaman, dalam setahun tu mesti jualan lebih dari 40pcs goldbar + cincin dan rantai tangan )



Cara 2.


dengan bermodalkan duit BR1M 3.0 jika anda inginkan pendapatan lebih power rangers lagi melalui sistem yang genuine. anda boleh guna duit  BR1M tu buat modal untuk buka farmasi online anda sendiri bekerja dari rumah jek.

sudah tentu farmasi yang halal dan ada sijil kementerian kesihatan dan lebih power lagi dah establish lebih 50tahun dah kat malaysia ni.

yang ni modal RM900 jek... siap dengan pakej slimming, set menyusu bayi, set ibu mengandung, set kurus, bagai la....

yang ni mengikut purata yang dah buat setahun boleh menghasilkan pendapatan paling sikit Rm1000 sebulan... yang biasa2 buat dalam RM3000 sebulan...

inilah cadangan saya untuk membantu anda gandakan duit br1m 3.0 anda pemberian kerajaan itu. Jad Manfaatkan nya sebelum anda menjadikannya belanja hangus dan anda pun hangus.





Apa anda x dapat br1m ? : anda dah kaya la tuh :P

No comments

Powered by Blogger.