Group Facebook Emas Paling Popular Di Malaysia

Facebook group emas paling popular di malaysia

Dikala ini sedang hot dengan isu-isu semasa mengenai emas, program emas. ia nya selepas otai emas tok belagak keluar tv di astro awani,

Beza Pelaburan dan Jual Beli Emas oleh Tok Belagak - Astro Awani

di ikuti pula pengakuan beliau atas kesilapan kefahaman mengenai emas ( bukan barang kemas ) adalah barangan ribawi,

tok belagak
Gold Bar dan Dinar tiada Khilaf sebagai barang Ribawi


Gold Bar dan Dinar tiada Khilaf sebagai barang Ribawi

 dan kini pula keluar kenyataan dari arahnu pos malaysia mengenai tidak menerima gadaian dari emas bar berbentuk pamp suisse dan juga dari syarikat depb sehingga diberitahu kelak.

arahnu pos
Kenyataan Arahnu Pos Malaysia tidak menerima jongkong Emas Pamp Suisse dan Barang Kepas dari DEPB.


maka hangatlah perbincangan penambahbaikan bagi membetulkan apa yang sudah tersilap di beberapa group facebook emas yang popular di malaysia. antara facebook group emas tersebut adalah

1. Jom Emas (JE ) ( tempat jual beli emas sahaja )

2. Jom Tanya Tentang Emas  ( JTTE ) ( jika anda ada persoalan tentang emas )

3. Gold Investor Club ( GIC ) ( perbincangan ada, jual beli pun ada )

4. Gold Lot Shop ( GLS ) ( Jual Beli Enas sahaja )

Jika tuan puan search di facebook group outputnya lebih kurang macam gini

facebook emas malaysia

Gold Lot Shop mempunyai lebih 17,000 ahli
Gold Investor Club mempunyai lebih 8500 ahli
Jom Emas lebih 73,892 ahli
manakala Jom Tanya Tentang Emas mempunyai lebih 38,000 ahli



dan beberapa group emas yang lain.

sekiranya tuan tau ada group emas yang lain yang ilmiah dan bermanfaat untuk di kongsikan bersama, sila la tinggalkan link facebook group tersebut di bahagian komen post ini.
=============================================
Minat Belajar cara buat duit mudah gile dengan sistem affiliate ? 


=============================================
Pernah kena tipu nak buat bisnes borong china ? aisehman... patut baca yang ni dulu


=============================================
Dah Berjaya dengan Bisnes Emas, nak lebar sayap di bisnes produk digital pulak ?
boleh try ni

1 comment:

Powered by Blogger.