10 Idea Jana Pendapatan selain dari Berniaga Emas

10 Business Idea yang korang boleh buat.




1.  Idea Jana Pendapatan dari Saham !

Lebur dalam saham ? Cer belajar dulu...


2. Idea Jana Pendapatan dari Bisnes Borong China !!

Dah banyak kali kena tipu borong bisnes china ? Hah Baca ni !!
 

3.  Kunci Bagi Segala Idea Murah Rezeki !

Ini pastinya kunci Rezeki. Ia takkan pernah tersalah alamat



4. Idea Jana Pendapatan dari Rumah Lelong !

 Ada nak mula berjinak dengan rumah lelong ker ? haaa.. jangan main terjah jer...kang kena tipu kang saje jer... try baca sini dulu, kot kot membantu kan..


5. Idea Jana  Pendapatan dari Produk Digital !

Atau anda sedang mencari-cari Rahsia bisnes produk digital ? ye la kan.... bisnes ni paling senang buat duit... sekali setup jer, promote sikit pastu tinggal jer.... tau tau duit masuk akaun kannnn....


6. Idea Paling Power Jana Pendapatan dari Sistem Affiliate

Sistem ni paling  power sekali

Nak bagi tebabom lagi yang bisnes produk digital tu... biasa pakar pair dengan sistem affiliate ni... ye la mana taknya, kita duk rilek jer... agen-agen yg promotekan... cukup bulan dapat duit... kita bayar kt agen kita selebihnya kita punya la !!! sikit punya senang buat duit. marketing oranag lain buat kan !!! xyah nak pening kepala !

Power lagi sistem affiliate ni juga, jika  anda boleh pair dengan Bisnes borong china tu...agen buat marketing, cukup bulan anda bayar jer gaji affiliate ni.




7. Idea Jana Pendapatan dari Blogspot Landing Page. ( Tuan Puan perlu ada produk sebab ini berfungsi sebagai marketing tools yang power untuk tuan puan)

Atau anda dah ada bisnes dan anda nak buat landing page simple tapi power rangers tapi nak kos murah ?? ye la kan duk tanya konsultan cas sampai beribu-ribu ringgit... kita ni baru nak start bisnes kann.... saya cadangkan yang ni tuan. jimat kos marketing. guna blogspot platform jer....


8. Idea Jana Pendapatan Sebagai Ejen Hartanah ? 

Memandangkan harga Rumah kat malaysia skang ni mahal gabak, anda melihat menjadi ejen hartanah adalah salah satu peluang yang boleh mendatangkan masyukkkk ?? anda boleh try ni...





9. Idea Jana Pendapatan dari Rumah 

Ok yang ini penting jika anda dah setup bisnes anda dan anda ingin marketing kan di fb. tingkatkan traffik dan prospek untuk melihat perniagaan anda. orang putih cakap TRAFFIC IS MONEY !!!




  
10. LAST BUT NOT LEAST Idea Jana Pendapatan Master Plan. 

 anda perlu tulis apa yang anda nak capai dalam beberapa jangka waktu. kaedah-kaedahnya ada di ajarkan
disini...
 

No comments

Powered by Blogger.