Harga Emas ni bila nak naik ?

Harga Emas ni bila nak naik ?

Gambar adalah sekadar hiasan Semata-mata.


salam hormat buat semua,

harga emas 916 dan emas 999 di malaysia hari ini 26 mac 2014 rata-rata sekitar rm145/gram - rm155/gram

Hari ini saya nak kongsi sikit tentang, satu faq yang agak popular, harga emas ni bila nak naik bang ? tak naik2 pun sampai hari ni...


berikut adalah antara jawapan nya :
nilai emas ni samada emas 916 atau emas 999 harga nya takkan turun seperti mana nilai duit kertas. emas ni turun sekejap jek, lepas tu akan terus naikkkkk..... jika anda nak bandingkan dengan duit kertas, ia TIDAK AKAN NAIK SAMPAI KE SUDAHHHHHHH !! SAMPAI BILA2 PUN DUIT KERTAS TAKKAN NAIK.

jadi beberapa cara untuk anda selamatkan nilai duit kertas anda adalah :
1. simpan di bank. ( penyusutan nilainya di tampung oleh dividen yg bank beri )
2. beli emas ( samada emas 916 atau emas 999 ) ( emas turun sekejap pastu naik terus + jika anda nk rolling duit. anda boleh la menggunakan arahnu )
saya memilih kedua2 method di atas. bank adalah sebagai backup kepada aset muda cair. manakala emas pula adalah untuk mengelakkan dari terbelanja berlebihan.

Gambar adalah sekadar hiasan Semata-mata.

Jadi sebagai galakkan untuk menyimpan emas kepada anda,

hari ini saya nak buat promo iaitu cincin belah rotan berat 1 gram.( emas 916 ) dengan harga rm170 siap hantar.
contoh cincin adalah seperti berikut.

dimana harga semasa online hari ini adalah berharga rm179 siap hantar. ( boleh refer harga di bawah )


jika anda berminat boleh terus komen dibawah. email dan nombo telefon anda untuk saya hubungi.
atau anda boleh terus whatsapp saya di 01592013716


simpanlah emas untuk masa depan. insyaAllah kebal dari masalah hyperinflasi.( harga barang terlalu mahal, tapi buying power sangat rendah ) - jangkaan krisis ekonomi terbaru oleh Tun Dr. Mahathir Mohamad.



Info yang Mungkin boleh membantu  tuan

Beli Emas  Tanpa Upah,  Daftar Percuma dan layan diri disini...  Sila Layar Kedai kami

Ingin Membeli Emas Pada Harga   Lebih Murah sentiasa dan Selamat ?? sila baca sini...

  Percuma Jer : Tips Beli Kereta Baru : baca sini 

2 comments:

  1. Hai. Cincin size 19 yg 1 gm ada ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam khairun nisa... ada. Puan nk berapa bentuk

      Delete

Powered by Blogger.