Urus Wang dengan bijak

Info mengenai pengurusan kewangan masa depan.

Hantaran Kahwin : Cincin Belah Rotan Emas 916 Murah Tanpa Upah

salam semua, kali ini saya hendak berkongsi kepada anda diluar sana, terutama pasangan yang berniat mendirikan rumah dan tangga, pada mereka yang biasanya di awal pertunangan ramai bercadang mendapatkan sebentuk cincin belah rotan emas 916 yang tulen.

tambahan lagi mereka hanya ingin mencari yang ringan-ringan dan terbukti ketulenan emasnya.... alaaa... orang kata nak buat sebagai tanda jadi jek.... kan.... nanti dah kahwin baru lah beli dinar emas ke, cincin gajah ke, rantai tangan yang cantik tu kan.... :)

ok tanpa berceloteh panjang, saya terus kepada katalog kedai emas malaysia terbesar yang beroperasi secara online iaitu kedai emas gsr. berikut adalah design  gambar-gambar cincin emas belah rotan yang ringan-ringan , xde upah pulak tu...


( klik gambar cincin di atas untuk paparan lebih besar )

hurmmmm cantikkan.....


( klik gambar cincin di atas untuk paparan lebih jelas )

ok gambar-gambar cincin emas 916 belah rotan di atas menunjukkan saiz, harga dan juga stock availability.... gambar di atas di snap pada hari ini 5 feb 2013... jadi yg takde stok tu... akan di restok dalam masa beberapa hari ni....

jangan risau ...

jangan risau , harga emas cincin belah rotan yang tertera di atas adalah SUDAH TERMASUK UPAH !!!!

jadi pilih sahaja dengan peace of mind....


cara nak order "sendirian berhad" atau self service.... korunk terus je pergi website ni...

www.gsr2u.com.my

atau jika korang nak tanya ape2 atau nk saya orderkan untuk korunk.... boleh terus sms / whatsapp nombo ni 01592013716.... saya cuba membantu.... 
7 Komentar untuk "Hantaran Kahwin : Cincin Belah Rotan Emas 916 Murah Tanpa Upah"

ada kedai x.... sbb nk bwk tunang gi tgk skali t... lagi pon saiz xtau sgt...

salam dyna... ada kedai....sebelum datang kedai dyna kena daftar dulu disini

1. www.gsr2u.com.my/shah

2. baru call kedai set appointment nk dtg

Hubungi Kami:
10D Tingkat 4, Blok 1, Pusat Perniagaan Worldwide
Jalan 13/50 Seksyen 13, 40675 Shah Alam, Selangor
Tel: +603-5523 0840 Fax: +603-5523 0824


terima kasih

Salam,

Harga yang dipapar kat GSR http://gsr2u.com.my/sistem/index.php?route=product/category&path=36_40....dah termasuk upah ye?...sorry la blur sikit bab2 emas ni.......mana mahal harga antara GSR dgn shahdinar punya?

obm azli, harga yang dipapar termasuk upah dah tu.... cuma penghantaran perlu tambah rm10. jika order sendiri. kalau nk jimat di kos penghantaran boleh direct order ngn saya atau wakil terdekat.

Assalamualaikum..bagaimana saya nak order??kalau saya nak ke kedai secara direct camner..saya nak geli gelang emas untuk anak perempuan saya yg berusia 2thn

Waalaikummussalam ada melly.... kedai di shah alam.

utk beli di kedai melly perlu ikut step ini....

1. Akak perlu daftar sini dahulu www.gsr2u.com.my/shah

Lepas daftar

2. Akak hubungi hq buat appointment

Hubungi Kami:
10D Tingkat 4, Blok 1, Pusat Perniagaan Worldwide
Jalan 13/50 Seksyen 13, 40675 Shah Alam, Selangor 
Tel: +603-5523 0840     Fax: +603-5523 0824
Email: admin@gsr2u.com.my

3. Baru akak walkin ke ofis gsr

This comment has been removed by the author. - Hapus

 
Copyright © 2014 Urus Wang dengan bijak - All Rights Reserved
Template By shahdinar