Harga Emas Malaysia 916 dan 999 Hari Ini

Info Mengenai Emas Di Malaysia. Sebarang Pertanyaan, anda sila whatsapp ke 01592013716 shahdinar.

Lebur dalam saham ? Cer belajar dulu...

Dah banyak kali kena tipu borong bisnes china ? Hah Baca ni !!

Beli Emas Tersontot ? Tambah la ilmu lagi... tak rugi pun pelaburan ilmu ni...

Ini pastinya kunci Rezeki. Ia takkan pernah tersalah alamat

Cincin Hantaran Perkahwinan 2013


Cincin Emas 916 Emas Tulen Murah tanpa Upah yang sangat Sesuai untuk Hantaran Perkahwinan anda..

Berikut adalah antara Cincin emas 916 design terkini yang ada dalam stok pada hari ini 15 mac 2013. GSR baru tambah stok tadi.


cincin emas 2013
Cincin Emas 916 ini diberi nama Sun Flower bersaiz 15

Cincin emas 916 yang popular dengan nama Lambang Keabadian Cinta Sejati ini walaupun nampak besar dan berat tetapi harganya sangat mampu milik...

ia masih dlm kategori mampu milik kerana ia hanya seberat 2.5gram dengan harga emas hari ini tanpa upah...



cincin 916 murah

Cincin Emas 916 Love : Seberat 1.5gram, pada harga emas tanpa upah.


Cincin Emas 916 Primula : seberat 2.15 gram pada harga emas tanpa upah


Cincin Emas 916  Puteri Rafflesia : seberat 2.5 gram pada harga emas tanpa upah.


Nak lagi Cincin atau barang kemas 916 emas tulen tanpa upah ?? hah tengok katalog ni... :)


Harga di atas adalah dari katalog kedai emas online terbesar malaysia pada hari ini 15 mac 2013, tetapi jika anda berminat melayari kedai emas online ini bagi memantau harga emas hari ini , harga emas sekarang,  harga emas terkini, harga emas 2013, atau di kala anda melayari post ini anda boleh terus ke sini


seterusnya anda pilih tab 

emas > ekslusif terhad.

 atau jika anda ingin kan cincin belah rotan biasa... anda boleh ke 
pilih tab

 emas > emas 916


tahniah anda sedang melayari katalog online terus dari kedai emas online terbesar di malaysia  

jika anda berhajat memilikki kedai emas online ini juga atau sebarang pertanyaan mengenai saiz, ketulenan, pengesahan, atau ape2 je la... sila sms/whatsapp ke nombor support kami di 01592013716 shahdinar.com

0 Komentar untuk "Cincin Hantaran Perkahwinan 2013"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berita Semasa